013 / 30 28 95 info@facimo.be

Elke dag duiken er talloze klussen of taken op binnen uw bedrijf die vragen naar een dringende oplossing. Dat kunnen zowel facilitaire activiteiten zijn, als kleine renovaties of technische interventies, al dan niet met een projectkarakter.

Dankzij onze professionele omkadering kunnen wij dé geschikte partner voor u zijn om deze opdrachten uit te voeren binnen een korte termijn!

Concreet kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor:

 • onderhoud van sanitaire dispensers
 • periodieke vervanging van batterijen, lichtarmaturen of verlichting
 • kleine renovaties
 • verhuis van uw bedrijf of kantoor
 • schoonmaak na verhuis of na een incident
 • opruimen van werven
 • inzetten van een Facimo werknemer voor een periodieke en gespecialiseerde opdracht in uw firma
 • op maat snijden, vervangen en plaatsen van uw vloermatten
 • groenonderhoud

MONTAGE

Facimo zorgt ervoor dat jullie gebouw voorzien is met de nodige sanitaire dispenser. Wij plaatsen op vraag van onze bestaande en nieuwe klanten handdoekdispensers, zeepdispensers, vuilbakken, toiletpapier, enz. in heel de Benelux.

Bedrijfsklusjes

Als bedrijf komt u wel eens problemen tegen aan het gebouw of aan de kantoormeubelen. Facimo zorgt voor een snelle oplossing op maat zodat de zaak zonder problemen verder kan functioneren. Geen klus aan jullie pand is te groot voor ons. Lekkende kranen, kapotte lampen, geklemde deuren.. laat maar komen!

Groenonderhoud

Zijn jullie als bedrijf op zoek naar iemand die op regelmatige basis kan langskomen om het domein te voorzien van groenonderhoud? Facimo komt op vraag de perkjes onderhouden, gras afrijden, bomen en heggen snoeien en nog veel meer.

Verhuis

Intern of extern verhuizen, met ons gespecialiseerde team van verhuizers en de daarvoor voorziene wagens klaren wij deze klus in no time. Ons team staat 7/7 klaar om jullie verhuis in goede banen te leiden. Ook voorzien wij indien gewenst de afvoer van oude meubelen en afval.

Schilderwerken

Is het kantoor aan een nieuw kleurtje toe? Ook hiervoor hebben wij gediplomeerde medewerkers in dienst die op regelmatige basis voorzien worden van extra opleidingen om nieuwe en snellere schildertechnieken aan te leren. De kleuren en merken van de verf kunnen in overleg met de klant gekozen worden.

Services/Merchandising

Meer en meer wordt bij onderbemanning beroep gedaan op externe bedrijven om dit tekort op te vangen. Ook hiervoor kan je terecht bij Facimo. Al enkele jaren voorzien wij op dagelijkse basis extra handen als onze klanten deze tekort komen. Dit kan gaan van een handyman tot leverancier. Merchandising rondbrengen zit ook in ons takenpakket. De opvolging van onze medewerkers gebeurt bij ons in samenspraak met de klant.

VRAAG UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Om een zo goed mogelijke service te kunnen bieden, trachten we iedere klant zo efficiënt mogelijk te ondersteunen. Vraag uw vrijblijvende offerte aan.

TELEFOON

013/30 28 95

ADRES

Geenrode 5
3980 Tessenderlo

  Uw naam (vereist)

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres (vereist)

  Uw boodschap/vraag

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.