013 / 30 28 95 info@facimo.be

Met ons professioneel FACIMO team verzorgen we diverse cleaning projecten om uw bedrijf kraaknet te houden. Grote en kleine projecten worden met dezelfde nauwkeurigheid en vakkennis behandeld.

 

Glaswas

Het eerste dat mensen zien van een bedrijf is het gebouw. Daarom zijn blinkende ruiten en ramen een must. FaciClean zorgt met haar speciaal opgeleide medewerkers dat alles kwalitatief gereinigd wordt op een zo kort mogelijke tijd. Door de flexibiliteit van onze ramenwassers kan jullie project zeer snel ingepland worden.

 • Klassieke glaswas
 • Reinigen met Osmose systeem
 • Reinigen van zonnepanelen

Schoonmaak

Voor uw bedrijf kan u ook beroep doen op onze schoonmaaktak. Wij zorgen ervoor dat de kantoorruimte van boven tot onder gepoetst wordt. Wij voorzien alle materialen en producten zodat u als verantwoordelijke zich geen druk meer moet maken hierover. Onze grootste troef is de kennis van onze medewerkers. Zij weten voor elk vlekje een gepaste oplossing.

Opkuis bouwwerven

Zijn de werken (bijna) klaar of weet je niet meer waar te beginnen met opruimen? Ons team staat paraat voor de eerste of periodieke opkuis van bouwwerven. Verwijderen van betonsluier, verfresten of verffolie, werven verfklaar maken, … Onze mensen zijn voorzien van alle producten voor elke ondergrond.

Gevelreiniging

Wanneer een gebouw al een tijdje staat kan het zijn dat de gevels afzien van het weer of rondvliegend vuil. Ook dit is geen enkel probleem voor faciClean. Wij zorgen voor een éénmalig of periodieke reiniging van uw gevel.

VRAAG UW VRIJBLIJVENDE OFFERTE OP MAAT

Om een zo goed mogelijke service te kunnen bieden, trachten we iedere klant zo efficiënt mogelijk te ondersteunen. Vraag uw vrijblijvende offerte aan.

TELEFOON

013/30 28 95

ADRES

Geenrode 5
3980 Tessenderlo

  Uw naam (vereist)

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres (vereist)

  Uw boodschap/vraag

  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.