Het eerste dat mensen zien van een bedrijf is het gebouw. Daarom zijn blinkende ruiten en ramen een must. FaciClean zorgt met haar speciaal opgeleide medewerkers dat alles kwalitatief gereinigd wordt op een zo kort mogelijke tijd. Door de flexibiliteit van onze ramenwassers kan jullie project zeer snel ingepland worden.​

GROTE EN KLEINE PROJECTEN WORDEN MET DEZELFDE NAUWKEURIGHEID EN VAKKENNIS BEHANDELD 

GLASWAS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze glazenwassers zijn op afroep beschikbaar, of volgens een vast schema. Zo bent u er altijd van verzekerd dat uw bezoeker een goede, eerste indruk krijgt van uw bedrijf. De glazenwassers van Faciclean zorgen voor ramen die uitblinken.

FaciClean reinigt met osmosewater via een telescoopsteel met een borstel waar continu water doorloopt. De kracht van het osmosewater slorpt het vuil op. Het water dringt in de poriën van het oppervlak waardoor een dieptereiniging plaatsvindt in materialen zoals aluminium, glas, kunststof en RVS. Door diep in de poriën te reinigen, wordt alles optimaal proper.

 

 

 

 

 

 

 

Zonnepanelen zijn een heuse investering, waarvan uiteraard verwacht wordt dat ze maximaal rendeert. Om dit te realiseren is een degelijk en regelmatig onderhoud onmisbaar; een klus die FaciClean graag op zich neemt.

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer een gebouw al een tijdje staat kan het zijn dat de gevels afzien van het weer of rondvliegend vuil. Ook dit is geen enkel probleem voor faciClean. Wij zorgen voor een éénmalig of periodieke reiniging van uw gevel.

 
 
 

Contacteer Ons

YOUR FACILITY DESERVES MORE

Door op 'verstuur' te klikken gaat u akkoord met onze privacy policy

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle

Bel ons

013/30 28 95

Geenrode 5

3980 Tessenderlo